SB ABOGADOS – Servei Jurídic Especialitzat

SB ABOGADOS – Servei Jurídic Especialitzat

[11/11/2019]

SB ABOGADOS (Salido Bellmunt Abogados SLP), ofereix un servei jurídic especialitzat, basat en la qualitat, el rigor jurídic, la diligència en la gestió i la proximitat al client, amb honoraris ajustats a preus de mercat.

 

Serveis

Les seves àrees de pràctica jurídica són:

El Dret Laboral en el seu sentit més ampli, que comprèn des de la confecció de nòmines passant per tota mena d'assessorament tant en matèria individual (contracte de treball) com a col·lectiva (negociació de convenis, acomiadaments col·lectius, modificacions substancials de les condicions de treball, etc.), situacions de conflicte i compareixença davant sistemes extrajudicials de solució de conflictes (TLC/Conciliacions administratives), la Inspecció de Treball i Seguretat Social, com davant qualsevol òrgan de l'Administració de Justícia (Jutjats socials, Tribunal Superior de Justícia, Audiència Nacional o Tribunal Suprem i Tribunal Constitucional). També l'assessorament aconsegueix les més diverses matèries de Seguretat Social.

Dret de Propietat Industrial, amb sol·licituds i seguiment de marques, tant a nivell nacional, comunitari o internacional davant les diferents oficines (OEPM, OAMI, WIPO).

Dret processal penal, mitjançant l'assessorament i defensa dels interessos dels nostres clients davant la Jurisdicció Penal.

 

Avantatges

-Xarxa de contactes: SB ABOGADOS disposa d'una xarxa de contactes amb despatxos d'àmbit nacional i internacional, amb els quals comparteix valors d'experiència i responsabilitat, compromís i innovació, per a atendre les necessitats dels nostres clients en altres àrees jurídiques i geogràfiques.

-Descomptes: 15% de descompte en tots els serveis jurídics prestats als establiments associats al Gremi d'Hotels de Barcelona.

 

 

proveïdors